Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
IMG 2561

Зарваницька ікона об’єднує в єдину молитовну спільноту українців в Італії

0 перегляди

Вже понад місяць копія Чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої відвідує українські громади в Італії.

З 6 по 17 листопада святиня перебувала в місті Казерта та відвідала всі головні парафії Казертянської Дієцезії: Кафедральний собор Святого Архистратига Михаїла, парафію Святого Антонія Падевського, парафію Доброго Пастиря, парафію Богородиці Ангелів, Святого Бʼяджа. Протягом усіх днів до ікони безперервно приходили люди, просячи у Зарваницької Матері Божої кращої долі для себе,  своїх рідних та для України.

IMG 2561

Також вулицями Казерти прошов урочистий похід зі свічками на честь Зарваницької Богородиці. В останню ніч перебування ікони в місті у церкві Пресвятої Тройці відбулися нічні чування, в яких взяли участь велика кількість вірних.

IMG 2565

17 листопада ікона Зарваницької Матері Божої завітала у місто Перуджа. З благословення Архиєпископа та Кардинала Гвальтьєро Басетті, Президента Єпископської Конференції в Італії, ікона була прийнята в Катедральному Соборі св. Лоренцо. Зустріли ікону кілька сотень українців, які молилися до Богородиці протягом цілого дня. Окрім спільних молитов, Літургії та Молебню, вірні мали змогу звернутися до Богородиці у своїх приватних проханнях.

DSC 1284

IMG 2560

DSC 1355

Вам може також сподобатися