Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці завершився табір для дітей та молоді “Літо з Богом”

2 перегляди

З 1 по 5 серпня у Марійському духовному центрі с. Зарваниця вже 4 рік поспіль проводився табір для дітей та молоді «Літо з Богом».

Тема цьогорічного табору – «Боже ім’я – Милосердя». Учасниками були 128 дітей з парафій Зарваницького деканату. Організаторами табору виступив о. Володимир Топоровський та священики деканату.

Кожен день табору був насичений цікавими подіями. Діти прокидалися о 7:00 під звуки бадьорої пісні, після чого всі дружно вирушали на ранкову Святу Літургію. Всі мали можливість роздумувати над ділами милосердя для душі та тіла на щоденних катехизаціях, які проводили священники деканату. Окрім цього учасники табору танцювали запальні банси, грали цікаві ігри, переглядали повчальні фільми. Кожна дитина розкривала свої творчі здібності під час оригінальних майстерок, таких як ліплення з пластиліну, малювання, виготовлення декоративних підвісок та інше.

Учасники табору були поділені на 4 команди за віковими категоріями. Кожна команда обрала власну назву, гасло, пісню та малюнок. Енергійність та креативність діти змогли показати під час квесту по с. Зарваниця.

Найбільше дітям припало до душі виготовлення масштабних малюнків та водяний футбол. Вечір-підсумок табору складався з концерту, де знову всі охочі ділилися талантами, української дискотеки та солодкого столу.

У п’ятницю з незабутніми враженнями всі учасники та організатори повернилися додому, з нетерпінням очікуючи наступного зустрічі через рік.

повідомив о. Андрій Первусяк

Вам може також сподобатися