Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
IMG 2715

У Зарваниці відбулися професійні прощі

0 перегляди

10 вересня 2017 року  у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулися професійні прощі для працівників Управління ДСНС України у Тернопільській області та для працівників газових господарств області.

Також у Зарваницю прибули паломники з Києва і Камянець-Подільського, які напередодні здійснили пішу прощу «Слідами Патріарха Йосипа». Очолили піший хід отець-доктор Михайло Пастух та священики з Києва отець Андрій та диякон Юрій. Усі присутні взяли участь у Божественній літургії у Соборі Зарваницької Матері Божої. На завершення богослужіння отець-мітрат Андрій-Іван Говера благословив учасників прощі, подякував за їхню нелегку працю.

IMG 2715

З благословення Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка було вручено грамоти голові правління ПАТ «Тернопільгаз» Олегу Караванському та начальнику управління ДСНС в області Віктору Маслею. Опісля відбулося освячення води та Хресна дорога, також паломники мали змогу приступити до чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої у парафіяльній церкві Пресвятої Трійці.

IMG 26531

IMG 265311

Вам може також сподобатися