Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці відбулася проща працівників обласних спілок споживчих товариств та кредитної спілки «Вигода»

1 перегляди

7 липня, з нагоди Міжнародного Дня Кооперативів, у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася проща працівників обласних спілок споживчих товариств та працівників кредитної спілки «Вигода». Участь у паломництві взяли кілька тисяч прочан з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернігівської, Харківської, Луганської областей та м. Київ, а також представник з м. Торонто.

У Соборі відбулася Архиєрейська Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк у співслужінні адміністратора Собору Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитра Квича та пароха церкви святих Сергія і Вакха у Римі о. Івана Кулика . Молилися за мир та цілісність нашої держави.

По завершенню Богослужіння митрополит Василій щиро привітав голову Тернопільської кооперації п. Михайла Лазара, голову Волинської кооперації п. Марту Кандибу, голову Снятинської кооперації п. Ірину Озарків, голову кредитної спілки «Вигода» п. Петра Маковського та усіх працівників, які прибули на прощу до чудотворного місця та звернувся з проханням кожного дня молитися за мир в Україні усією родиною.
Опісля у каплиці над джерелом відбулося освячення води. Паломники молилися на Хресній дорозі, відвідували усі храми Марійського духовного центу та приступали до ікони Зарваницької Матері Божої.

Вам може також сподобатися