Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ

У Зарваниці пройшла міжнародна наукова конференція з нагоди 10-ліття колегіуму «Знамення»

0 перегляди

20 квітня у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася Міжнародна наукова конференція на тему: «Духовно-моральне виховання особистості: реалії та перспективи» з нагоди 10-ліття колегіуму для дівчат «Знамення».

Розпочалися урочистості зі святкової Божественної Літургії, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк). Після цього учасників вітали вихованки колегіуму «Знамення». На конференцію прибули понад сто науковців, адміністраторів, педагогів із різних областей України, а також представники Польщі та Словаччини. Програма зустрічі була дуже насиченою та цікавою,а головне продемонструвала важливість духовного та морального аспектів у вихованні дитини.

По завершенню єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк) звернувся з вітальним словом до гостей та усіх присутніх. Владика підкреслив важливість духовно-морального виховання молодого покоління, що вже є основою діяльності колегіуму «Знамення» та виразив щиру подяку п. Анні Зварич – засновниці першого християнського закладу для дівчат в Україні.

Вам може також сподобатися