Марійський духовний центр ЗАРВАНИЦЯ
IMG 0517

Гості з Німеччини відвідали Зарваницю

0 перегляди

23 травня у рамках подорожі Україною до Марійського духовного центру Зарваниця завітали члени католицьких парафій Оксенфельд, Нассенфельз, Бізенгард, Майленгофен і Цель ан дер Шпек Айхштетьської єпархії, що у Німеччині. Для гостей провели екскурсію, під час якої вони відвідали Собор Зарваницької Матері Божої, Підземну церкву Пресвятої Трійці, Храм копії хатини Матері Божої, Хресну дорогу та будівництво Гробу Господнього.

Опісля була проведена презентація, на якій іноземців ознайомили з роботою Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, а також з соціальними проектами, які працюють на базі Марійського духовного центру. Після презентації побували у ТОВ «Агроком», яке займається розливом мінеральної води та у стоматологічному кабінеті «Усмішка», що діють на території Зарваниці.

IMG 0517

IMG 0519

Метою поїздки є знайомство закордонних гостей з церковним життям та різноманіття християнських конфесій у нашій державі. Окрім Зарваниці, члени католицьких парафій Айхштетьської єпархії відвідають Львів, Івано-Франківськ, Почаїв та Унів. Організував поїздку та супроводжує гостей о. Андрій Михалейко.

IMG 0542

IMG 0553

IMG 0556

IMG 0568

Вам може також сподобатися